Användarvilkor

Senast uppdaterad 22 April, 2014.

Allmänt

HittaHem.se är en digital bostadstjänst för säljare och köpare av bostäder. Som köpare kan du söka och bevaka bostäder på den publika marknaden, men även de bostäder som mäklare lagt ut på vår diskreta förmarknad, kallad Snart till salu. Du kan även anmäla intresse på dessa Snart till salu-bostäder, och dina kontaktuppgifter skickas då vidare till den mäklare som är ansvarig för försäljningen av bostaden. Som säljare erbjuder vi en tjänst där du kan komma i kontakt med lokala mäklare. Vi skickar vidare dina kontakt- och bostadsuppgifter till den eller de mäklare du valt ut.

Användande av Hittahem.se

Tjänsten möjliggörs genom att vi sammanställer de objekt som mäklare har till salu på sina hemsidor. Informationen hämtas dels via mäklarnas affärssystem och dels genom att vi agerar som en sökmotor och länkar vidare till mäklarnas hemsidor. Tjänsten levererar uppgifter om objekt, pris, fakta samt positionering.

Att skapa ett login

Genom att skapa ett login och registrera dina uppgifter får du fördjupad information. Genom att skapa ett login godkänner du att HittaHem.se lagrar din information och att vi har rätt att använda den för statistiska ändamål.

Att begära mäklarkontakt

För att begära in offerter ifrån mäklare ang försäljning av ditt objekt behöver du lämna ifrån dig en del information. All information du lämnar ifrån dig lagras av HittaHem.se och förmedlas vidare till de av dig utvalda mäklare. När mäklarna besvarar dig betalar de en kontaktkostnad och vi ber dig därför att inte missbruka tjänsten. HittaHem.se förbehåller sig rätten att stänga av en användare som utnyttjar tjänsten på ett felaktigt sätt.

Personuppgifter

Genom att skapa ett login och/eller lämna ifrån dig information godkänner du att HittaHem.se lagrar din information och kan komma att använda denna för statistiska ändamål.

Bevakning

På Hittahem.se kan du bevaka ett eller flera områden. HittaHem.se har rätt att meddela dig när förändringar sker eller om något vi anser bör intressera dig är på väg att hända såsom visning, försäljning, nya objekt, sålda objekt mm.

Vårt ansvar

HittaHem.se agerar sökmotor för material upplagt av mäklare och information skapad av användare. Vi är inte ansvariga för det som registrerats och kan inte hållas ansvariga för felaktigheter eller eventuell skada som uppkommer genom användandet av HittaHem.se. HittaHem.se är inte på något sätt en del i affärsprocessen mellan köpare-mäklare-säljare och har inget ansvar i denna, varken juridiskt eller ekonomiskt.

Ändring av användarvillkor

Hittahem.se har rätt att ändra användarvillkoren för att anpassa sig till omständigheter. Det är alltid den senast publicerade ändringen som gäller som faktiska villkor. 10 dagar efter det att en villkorsförändring skett anses den som godkänd av samtliga användare.

Tvist

Vid en tvist gällande villkoren eller användande av tjänsten skall denna avgöras av Malmö Tingsrätt som första instans i enlighet med svensk lag och utan tillämpning av lagkonfliktsregler.