Sna r t till salu
Costa Del Sol - Benalmadena
289 500 EUR
Nyproduktion med priser från € 256.000 till € 366.000. Sovrum: 2-3. Badrum: 2. 76-103 kvm.
 Denna nyproduktion är en oas i hjärtat av Costa del Sol. Två, tre eller fyra sovrum, moderna lägenheter. Ett härligt område där de rullande gröna kullarna i Andalusien möter turkosblå vågor i Medelhavet. Dessa vackra, färdiga hem är unikt placerade för att erbjuda en miljö av lugn och ro bara några minuter från sandstränderna på Costa del Sol. Området omfattar gym, bastu och trädgårdar. Husen är utformade för att dra nytta av den fantastiska utsikten över havet och är orienterade för optimalt naturligt ljus vilket innebär att du kan maximera din njutning av det fantastiska vädret som området har att erbjuda året runt.
 Alla 133 lägenheter har utformats så att du kan maximera din njutning och minimera din stress. De fridfulla trädgårdarna, det fullt utrustade gym- och fitnessområdet gör att du kan uppnå mental och andligt välbefinnande.
 Alla har privat parkering och kan njuta av fantastiska trädgårdar och gemensam pool. Det är nära till gyllene sandstränder, restauranger, affärer, skolor, sportanläggningar. Lägenheterna är utrustade med luftkonditionering för värme/kyla.
Bostadstyp:LägenhetRum: 3Byggår: 2018Boarea: 52 m²Våning: 6 av 6Hiss: JaKvm-pris: 5 567 EUR/m²

Bevaka området kring Costa Del Sol - Benalmadena.

Create Watch
Hittahems dataskyddspolicy

Du kan i samband med bevakningen sätta in en mängd andra sökkriterier och filter för att öka relevansen och pricksäkerheten i vad vi levererar till dig.

Alla bilder

Objektsbild - Costa Del Sol - Benalmadena, null
Objektsbild - Costa Del Sol - Benalmadena, null
Objektsbild - Costa Del Sol - Benalmadena, null
Objektsbild - Costa Del Sol - Benalmadena, null
Visa alla 19 bilder