Sna r t till salu
Costa Del Sol - Casares
295 000 EUR
R3302767 - Vakna upp till Medelhavet varje morgon! Denna nyproduktion ligger på Casares kust, en av de vackraste platserna på Costa del Sol. Tack vare sitt fantastiska läge kan du njuta av lugn och ro i området och även av alla bekvämligheter och tjänster. Du kan också njuta av exklusiva platser som Sotogrande och Marbella. Butiker, restauranger, barer, golfbanor och ett brett utbud av fritids-, sociala och kulturella sevärdheter ligger inom räckhåll. Medelhavsarkitekturen, dess trädgårdar och två utomhuspooler gör detta område mycket speciellt. Projektet består av storslagna 2-3 ROK med 1-2 sovrum, med både en interiör och en utsikt som är fantastisk! Samtliga lägenheter har 1-2 badrum och är mellan 50-89 kvm stora med egna har terrasser, förråd, elektriska persienner, larm och inbyggda kassaskåp. Prisbilden är mellan € 285.000 till € 535.000 beroende på läge området och storlek på lägenheten. Här kan man antingen njuta av möjligheten till en väldigt bekväm och avkopplande semester eller möjligheten att leva heltid på en fantastisk plats, omgiven av alla typer av bekvämligheter. Det är direkt tillgång till stranden, och det finns trädgårdar med två utomhuspooler. Lägenheterna ligger på första beachfront alldeles intill Casares kust. Dess exklusivitet gör lägenheterna till en av de mest spektakulära platserna på Costa del Sol, skapad i en elegant Medelhavsdesign och precis bredvid stranden.
 Varmt välkommen att kontakta oss på ESTATE Stockholm-Costa del sol så berättar vi mer om denna fantastiska nyproduktion. Vi kan även erbjuda dig personliga och exklusiva visningar av off-plan projektet på byggplats så Ni får en inblick i exakt var projektet är beläget, när de olika etapperna är klara och vilka lägenheter som finns kvar till försäljning. Ni når oss på 08-611 99 60 alt. 0708-794 794 eller via mail på david@estatefast.se Om det marknadsförda priset: Vänligen notera att det angivna priset i annonsen är omräknat från bostadens ursprungliga pris i Euro (EUR) till vår svenska krona (SEK). Detta kan medföra vissa små variationer, beroende på att valutakursen förändras dagligen. Kontakt oss gärna för att erhålla ytterligare bilder samt få information om bostadens pris i dess ursprungsvalutan Euro.
Bostadstyp:LägenhetRum: 2Byggår: 2019Boarea: 32 m²Våning: 4 av 4Hiss: JaKvm-pris: 9 219 EUR/m²

Bevaka området kring Costa Del Sol - Casares.

Create Watch
Hittahems dataskyddspolicy

Du kan i samband med bevakningen sätta in en mängd andra sökkriterier och filter för att öka relevansen och pricksäkerheten i vad vi levererar till dig.

Alla bilder

Objektsbild - Costa Del Sol - Casares, null
Objektsbild - Costa Del Sol - Casares, null
Objektsbild - Costa Del Sol - Casares, null
Objektsbild - Costa Del Sol - Casares, null
Visa alla 48 bilder