Sna r t till salu
Costa Del Sol - Estepona
260 000 EUR
Beläget i ett enastående läge i eftertraktade New Golden Mile i Estepona, är denna nyproduktion av mycket moderna två- och tre-sovrumslägenheter och radhus perfekt placerade för att njuta av den här underbara delen av Costa del Sol!
 Den underbara byn Cancelada ligger inom gångavstånd och några av de mest kända golfbanorna, inklusive Los Flamingos, El Higueral och La Quinta ligger i närheten. Denna sträcka på Costa del Sol har fantastiska stränder och de exklusiva bostäderna ligger inom bara några minuter från dessa.
 
 Om du letar efter den avslappnande spanska livsstilen är det ett första steg att äga ett hem här, fastighetsägaren har tillgång till det exklusiva Santa Vista Clubhouse med ett utmärkt utbud av fritidsfaciliteter, inklusive ett café och ett spa. Beläget över eleganta låghus, ligger denna exklusiva nyproduktion i sydväst som gör att du kan njuta av de underbara solnedgångarna över Medelhavet.
 
 Lägenheterna har öppen planlösning och modern design, de med tre våningar har en stor terrass eller trädgård som är perfekt att umgås i eller koppla av i solen. Lägenheterna har stora glasdörrar som släpper in mycket ljus. Moderna, fullt utrustade kök med gott om utrymme och stora fönster med utsikt över landskapet. Rymliga sovrum med inbyggda garderober och badrum en suite, några med dörrar som leder ut på terrassen.
 
 Beläget framför lägenheterna, ligger 12 eleganta radhus. De har en öppen planlösning med modern design. Vardagsrummet är rymligt och och öppet mot ett fullt utrustat kök med vita luckor. Vardagsrum och matplats har stora ljusinsläpp. Eleganta sovrum har eget badrum och den rymliga master-sviten har dörrar ut på terrassen, perfekt för modernt boende. Trädgård med gemensam pool. Priser från € 260 000 till € 290 000. 2-3 sovrum, 2 badrum, från 80 kvm.
Bostadstyp:RadhusRum: 3Byggår: 2020Boarea: 63 m²Kvm-pris: 4 127 EUR/m²

Bevaka området kring Costa Del Sol - Estepona.

Create Watch
Hittahems dataskyddspolicy

Du kan i samband med bevakningen sätta in en mängd andra sökkriterier och filter för att öka relevansen och pricksäkerheten i vad vi levererar till dig.

Alla bilder

Objektsbild - Costa Del Sol - Estepona, null
Objektsbild - Costa Del Sol - Estepona, null
Objektsbild - Costa Del Sol - Estepona, null
Objektsbild - Costa Del Sol - Estepona, null
Visa alla 17 bilder