Sna r t till salu
Costa Del Sol - Fuengirola
345 000 EUR
Nyproduktion med priser från € 360.000 till € 560.000. Sovrum: 2-4. Badrum: 2-3. 74-111 kvm. Denna nyproduktion ligger i ett fantastiskt läge på en höjd som vetter mot Medelhavet. Här kan du njuta av majestätiska vyer från ditt nya hem. Designad för året runt-boende, fritid och njutning. De tre poolområdena är omgivna av stora grön- och trädgårdsområden. En hel värld av möjligheter vid dörren till ditt nya hem i ett av de mest eftertraktade och prestigefyllda områdena på Costa del Sol, bara ett steg från de magnifika stränderna i Torreblanca och Carvajal och Hilton Resort Spa. Fantastisk utsikt över havet från alla håll!
 Utformningen, avståndet och läget av var och en av byggnaderna inbjuder till en magnifik utsikt över det varma Medelhavet och blå himmel. Nyproduktionen har en avantgarde-arkitektur med ädla material och energieffektivitet.
Bostadstyp:LägenhetRum: 3Byggår: 2020Boarea: 48 m²Våning: 6 av 6Hiss: JaKvm-pris: 7 188 EUR/m²

Bevaka området kring Costa Del Sol - Fuengirola.

Create Watch
Hittahems dataskyddspolicy

Du kan i samband med bevakningen sätta in en mängd andra sökkriterier och filter för att öka relevansen och pricksäkerheten i vad vi levererar till dig.

Alla bilder

Objektsbild - Costa Del Sol - Fuengirola, null
Objektsbild - Costa Del Sol - Fuengirola, null
Objektsbild - Costa Del Sol - Fuengirola, null
Objektsbild - Costa Del Sol - Fuengirola, null
Visa alla 36 bilder