Sna r t till salu
Johan Banérs Väg 19, Danderyd
9 500 000 kr
Stora öppna sällskapsytor, läckert designat kök och två uteplatser väntar i denna välutrustade och modernt inredda bostad på 189 kvm + 59 kvm biarea i Stocksunds lugna villaområden. Här kombinerar du bostadsrättens fördelar med känslan av att bo i eget hus, dessutom med låga boendekostnader. Planlösningen tar tillvara ytorna optimalt, med en sällskapsdel som får ta för sig ordentligt över rejäla och ljusa ytor med plats för både loungedel, matsalsdel och tv-hörna. Vardagsrummet är öppet mot köket som flödar av ljus från ett stort fönsterparti, och utöver de tre sovrummen i fil längs entrésidan finns ett stort master bedroom samt relaxdel i souterräng nedanför köket. På motsatt sida från köket öppnar vardagsrummet ut mot en härlig uteplats med utejacuzzi - ett perfekt komplement till husets bastu. På framsidan finns ytterligare en solig uteplats med stenläggning, där man gärna slår sig ner med kaffe eller frukostbricka och myser. Efter bad och bastu är det trevligt att värma sig vid den fina täljstenskaminen i vardagsrummet. Ytorna i huset inbjuder till mycket gästfrihet och passar en social familj som älskar att bjuda hem släkt och vänner. Fyra bra sovrum ger samtidigt gott om egna utrymmen i detta hus som passar bra för allt från ett par till en barnfamilj på fem personer. Bostaden är byggd 2001 och präglas av en stilren inredning av genomgående hög klass vad gäller både materialval, färger och utrustning. Interiören är ljus och smakfull med golv i bok (Tarkett) och flertalet fina detaljer som rader med infällda spotlights i vardagsrummet, påkostat Noltekök i svart, inbyggd hylla i vardagsrummet samt inbyggd garderob i lite japansk stil i ett av sovrummen. Då det finns två uteplatser men ingen arbetskrävande tomt är bostaden perfekt för en aktiv familj som söker ett lättskött och underhållsfritt hem. En betydande fördel är den låga avgiften som gör boendekostnaden relativt låg. En p-plats ingår också i avgiften. Läget är lugnt och insynsfritt i centrala Stocksund, med närhet till förskola, skola och idrottsplats och inte minst till vattnet som omger Stocksund, med tillgång till både bad och flera småbåtshamnar. Buss 601 går till Mörby centrum där du har både t-bana, flera andra busslinjer samt ett stort utbud av butiker och service. Med bil går det snabbt att komma ut på E18 och vidare till city eller E4. Välkommen till en optimal kombination av villakänsla och bekväm bostadsrätt, påkostat inredd och i ett ypperligt läge mitt i Stocksund!
Bostadstyp:LägenhetRum: 5Byggår: 2001Boarea: 189 m²Biarea: 59 m²Avgift: 4510 kr/månVåning: 1 av 1Hiss: NejKvm-pris: 50 265 kr/m²

Bevaka området kring Johan Banérs Väg 19, Danderyd.

Create Watch
Hittahems dataskyddspolicy

Du kan i samband med bevakningen sätta in en mängd andra sökkriterier och filter för att öka relevansen och pricksäkerheten i vad vi levererar till dig.

Alla bilder

Objektsbild - Johan Banérs Väg 19, Danderyd
Objektsbild - Johan Banérs Väg 19, Danderyd
Objektsbild - Johan Banérs Väg 19, Danderyd
Objektsbild - Johan Banérs Väg 19, Danderyd
Visa alla 31 bilder