Sna r t till salu
Rosenapelgatan 21, Göteborg
2 595 000 kr
Modern studiolägenhet i nyskick erbjuds nu på Rosenapelgatan 21. Här finner du en bostad om 39 kvm med 14,5 kvm loft som är något utöver det vanliga med en takhöjd på 4,49 meter och stora fönsterpartier om 3,5 meter som tillsammans skapar en fantastisk rumsvolym med härligt ljusinsläpp som måste upplevas. Du har egen entré från gatan och direkt innanför dörren möts du av en tidlös samt modern atmosfär med slitstarkt klinkergolv som övergår i genomgående gråbrunt 3-stavs parkett och ljusa ytskikt. Fönstren är utrustade med plissegardiner så du helt eller delvis kan skärma av dig för en mer privat känsla. Marbodalköket går i behagligt ljusa toner med integrerade vitvaror från kvalitetsstämplade Siemens, väl valda för att ge en stilsäker grund till ett smakfullt hem. Vidare bakom sällskapsytorna finner du en hall med förvaring och ett helkaklat badrum med egen tvättavdelning. Från hallen tar du dig via trappan upp till loftet som bjuder på plats för dubbelsäng samt kontorshörna eller extra förvaringsmöbler om så önskas och utsikt ner över sällskapsytorna. Till bostaden hör en mindre uteplats att nyttja med sittplats som ligger i underbart västerläge och behöver du större yta kan du nyttja föreningens gemensamma orangeriet. Här bor du med ett attraktivt läge mitt på centrala Hisingen, nära till allt och i en byggnad som ger en internationell torgkänsla. Precis utanför byggnaden går flera spårvagnslinjer som tar dig till centrala Göteborg på ca 7-8 minuter och inom promenadavstånd finner du bland annat Bravida-arena samt Wieselgrensplatsen med stort serviceutbud av matbutik, frisör, restaurang med mera. Området genomgår en stor upprustning och större serviceutbud kommer tillkomma. I närområdet hittar du även Kville Saluhall och naturområden som Flunsåsparken samt Rambergets hänförande utsikt. Kontakta mäklaren för mer information!
Bostadstyp:LägenhetRum: 1.5Byggår: 2019Boarea: 39 m²Biarea: 14.5 m²Avgift: 2512 kr/månVåning: 1 av 6Hiss: JaKvm-pris: 66 538 kr/m²

Bevaka området kring Rosenapelgatan 21, Göteborg.

Create Watch
Hittahems dataskyddspolicy

Du kan i samband med bevakningen sätta in en mängd andra sökkriterier och filter för att öka relevansen och pricksäkerheten i vad vi levererar till dig.

Alla bilder

Objektsbild - Rosenapelgatan 21, Göteborg
Objektsbild - Rosenapelgatan 21, Göteborg
Objektsbild - Rosenapelgatan 21, Göteborg
Objektsbild - Rosenapelgatan 21, Göteborg
Visa alla 30 bilder