Sna r t till salu
Ullmansgatan 5A, GÖTEBORG
1 595 000 kr
Varmt välkomna till en fantastisk vindslägenhet med låg avgift och ordentligt med charm. Här erbjuds en välplanerad etta som är något utöver det vanliga. I äldre landshövdingehus från 1935 byggdes denna lägenhet så sent som 2018. Bostaden karaktäriseras av genomgående hög standard samt fina materialval kombinerat med den äldre charmen. Den sociala planlösningen skapar en luftig känsla mellan kök och vardagsrummet. Köket innehar all maskinell utrustning man behöver för att lyckas med maten. I vardagsrummet finns två stora takfönster som skapar rikligt med ljus till hela bostaden. Badrummet är stilrent helkaklat i tidlösa färgval och det är även förberett för tvättmaskin. Ett perfekt boende för den som söker något unikt till en låg månadskostnad. Ett mycket bra boende i attraktivt och expansivt område. Gratis parkering utanför huset samt på gatorna runt om i kvarteret. Några hundra meter från bostaden ligger kollektivtrafiken som tar er in till centrum på ca 15 min. På gångavstånd har man all tänkbar service i form av mataffär, gym och caféer. Fin natur och mycket goda kommunikationer. Eriksbergs mysiga kajstråk ligger en kort promenad bort där ni finner mysiga caféer och båten som tar er snabbt och smidigt in till city.
Bostadstyp:LägenhetRum: 1Byggår: 1935Boarea: 23 m²Biarea: 9.5 m²Avgift: 1893 kr/månVåning: 4 av 4Hiss: NejKvm-pris: 69 348 kr/m²

Bevaka området kring Ullmansgatan 5A, GÖTEBORG.

Create Watch
Hittahems dataskyddspolicy

Du kan i samband med bevakningen sätta in en mängd andra sökkriterier och filter för att öka relevansen och pricksäkerheten i vad vi levererar till dig.

Alla bilder

Objektsbild - Ullmansgatan 5A, GÖTEBORG
Objektsbild - Ullmansgatan 5A, GÖTEBORG
Objektsbild - Ullmansgatan 5A, GÖTEBORG
Objektsbild - Ullmansgatan 5A, GÖTEBORG
Visa alla 19 bilder