Sna r t till salu
Djupdalsvägen 10C, Huddinge
1 395 000 kr
Välkommen till detta mysiga och nyproducerade brf Attefallshus på familjevänliga Djupdalsvägen som ligger endast cirka 15 minuter söder om Gullmarsplan. Här lever man mitt i naturen då man är omgiven av Lännaskogens Naturreservat, Tyresö Nationalpark samt de välkända sjöarna Magelungen och Drevviken. Sjön Magelungen är Stockholms näst största sjö. Här finns möjligheter till bad, fiske, skridskobana plogas på vintern. På andra sidan sjön finns fina naturområdet Ågesta med golfbana och motionsspår med en av Stockholms finaste spår för längdskidåkning på vintern. Ett flertal shoppingcentrum finns inom bekvämt avstånd men närmast är Skogås centrum med ca 30 butiker som man når med en kort biltur eller bussen. Till Länna köpcentrum som ligger endast några kilometer bort finns ett stort utbud av byggvaror med mera. Söderut finns Ica Maxi och Coop Forum samt Port 73. INTERIÖR Husets stolthet är den smarta planlösningen som är förhållandevis rymlig med rejäl takhöjd och ett praktiskt loft för ökad komfort antingen som ett extra sovrum eller förvaring. Stora fönster och glasdörr ger ett härligt ljusinsläpp och husets snygga IKEA-kök rymmer alla finesser som man behöver. Badrummet är helkaklat med duschhörna, handfat med kommod, wc och kombi tvättmaskin. EXTERIÖR Vacker liggande träpanel ger lite extra flärd med exklusiv New England känsla. Egen terrass av tryckimpregnerat furu och grön och plan gräsmatta med högt staket runt om för att slippa insynen från nyfikna grannar. Det egna förrådet om ca 8 kvm och P-platsen utanför huset sätter pricken över i. Måste ses! Ring och boka en privat visning på: 076-128 62 01.
Bostadstyp:LägenhetRum: 2Byggår: 2020Boarea: 20.5 m²Biarea: 7 m²Avgift: 1729 kr/månVåning: 1 av 2Hiss: NejKvm-pris: 68 049 kr/m²

Bevaka området kring Djupdalsvägen 10C, Huddinge.

Create Watch
Hittahems dataskyddspolicy

Du kan i samband med bevakningen sätta in en mängd andra sökkriterier och filter för att öka relevansen och pricksäkerheten i vad vi levererar till dig.

Alla bilder

Objektsbild - Djupdalsvägen 10C, Huddinge
Objektsbild - Djupdalsvägen 10C, Huddinge
Objektsbild - Djupdalsvägen 10C, Huddinge
Objektsbild - Djupdalsvägen 10C, Huddinge
Visa alla 23 bilder