kom igång-banner

Kom igång

Starta din bevakning här...

Välj var du vill bo. Ange din e-postadress. Starta. Svårare är det inte att börja använda HittaHem.

Bara genom att bevaka får du tillgång till Snart till salu-bostäder.

Vad händer sen?

I samma stund som ett nytt objekt blir tillgängligt skickas ett meddelande direkt till din e-post* med mäklarens beskrivning av bostaden och alla uppgifter du behöver för att anmäla ditt intresse.

*Gäller Snart till salu. Övriga objekt skickas varje morgon.

Flera områden samtidigt?

Javisst! HittaHem har ingen gräns för hur många områden eller boendetyper du vill bevaka. Varje bevakning startas och avslutas med en enkel knapptryckning, när du vill.

Missa inte Snart till salu!

Få tillgång till de mest intressanta objekten före alla andra, innan de kommit ut på marknaden! Ingår alltid i din HittaHem-bevakning.

Läs mer om Snart till salu och HittaHem här

Ny bostad

HittaHem hälper dig att hitta rätt bostad snabbare än din vanliga bosajt. Allt du behöver göra är att ange var och hur du vill bo. Sen får du matchande förslag med e-post. Tjänsten är kostnadsfri och kan avslutas när du vill.

Sluta drömma

HittaHem är tjänsten för dig som vet var du vill bo men som inte har tiden att leta. Istället skickas objekten direkt till din e-post från Sveriges största och färskaste databas av bostäder. Förslagen baseras på området du valt att bevaka och sökkriterier som storlek och prisnivå. Du slipper lägga timmar på att surfa bostäder och blir effektivare i jakten på nytt boende.

Se de mest intressanta objekten före alla andra

Snart till salu är en unik funktion som ingår i varje bevakning. Här är du först med objekt som ännu inte kommit ut till försäljning och kan anmäla ditt intresse direkt till mäklaren. Agera i tid så får du ett försprång som kan vara guld värt.

Öka dina chanser idag

HittaHem ger fler chansen till en lyckad bostadsaffär genom att ge tillgång till Sveriges största och färskaste utbud av bostadsobjekt. Lägg till marknadens smartaste matchning så har du en tjänst som gynnar alla, köpare och säljare. Starta din bevakning här.

En tjänst från Bonnier

HittaHem är en oberoende mäklartjänst som drivs och utvecklas av Bonnier.