Sna r t till salu
Storgatan 12B, ÖREBRO
2 295 000 kr
Välkommen till Storgatan 12B! Är ni på jakt efter något unikt? Då har ni hittat helt rätt! Här möts vi nämligen av en ljus och modern bostadsrätt i ett av Örebros ståtligaste bostadshus som uppfördes redan under början av 1900-talet. Hela bostaden har ett enhetligt parkettgolv, spotlights samt vitmålade väggar, den har också ett loft som utgör sovrum. Loftet har man ramat in med glasräcken vilket tillsammans med den generösa takhöjden och de höga fönstren ger bostaden ett fantastiskt ljusinsläpp och en exklusiv känsla. Loftet nås med hjälp av den effektfulla spiraltrappan som ger en stilren detalj till hemmet. Vardagsrummet är i sin tur beläget centralt i bostaden och har god plats för vardagsrumsmöbler samt matgrupp om så önskas. Intill vardagsrummet återfinns ett stilrent kök från HTH, det har vita släta köksluckor och en grå bänkskiva. I köket finns diskmaskin, kyl, frys, fläkt, ugn och inbyggd mikrovågsugn. Lägenhetens badrum återfinns i anslutning till hallen och är idag utrustat med golvvärme, handdukstork, dusch, spotlights med dimmerfunktion, tvättmaskin, torktumlare, handfat med kommod och wc. I hallen finns också ett mindre förråd som ger ytterligare förvaringsmöjligheter. Här bor ni i ett charmigt område kring Järntorget & Örebro Slott med närhet till stadsparken, restauranger, shopping och caféer. Strax utanför porten har ni matbutik, busshållplats och ett par hundra meter bort finns också Örebro centralstation som på ett smidigt sätt tar er vidare dit ni önskar. Välkommen att kontakta Andreas Ståhl för mer information!
Bostadstyp:LägenhetRum: 2Byggår: 1910Boarea: 56 m²Biarea: 20 m²Avgift: 2003 kr/månVåning: 1 av 5Hiss: NejKvm-pris: 40 982 kr/m²

Bevaka området kring Storgatan 12B, ÖREBRO.

Create Watch
Hittahems dataskyddspolicy

Du kan i samband med bevakningen sätta in en mängd andra sökkriterier och filter för att öka relevansen och pricksäkerheten i vad vi levererar till dig.

Alla bilder

Objektsbild - Storgatan 12B, ÖREBRO
Objektsbild - Storgatan 12B, ÖREBRO
Objektsbild - Storgatan 12B, ÖREBRO
Objektsbild - Storgatan 12B, ÖREBRO
Visa alla 26 bilder