Sna r t till salu
Ahrenbergsgatan 4F, Göteborg
3 240 000 kr
Varmt välkomna till Ahrenbergsgatan 4F och den trivsamma föreningen Brf Plåtbockaren. Här presenteras en bostad om tre rum och kök i etage. Lägenheten är väldisponerad med ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare fönster i motsatta väderstreck. Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt och köket renoverades i smakfull stil 2021. Tillbyggnad av etage gjordes 2019 och ovanvåningen präglas av karaktäristiska vindsdetaljer som stora takfönster och träbalkar i taket. Här finns plats för både sovrum samt yta som med fördel kan användas som kontor om så önskas. Här finns alla förutsättningar för att trivas! Från Ahrenbergsgatan har ni närhet till kollektivtrafik som snabbt tar er in till centrum och andra delar av Göteborg. I närområdet har ni dessutom mycket välsorterade Ica Kvantum, ett flertal gym, nattöppen bensinstation och flertalet butiker som Torpavallen har att erbjuda. På några minuters gångavstånd nås även Munkebäckstorget som erbjuder apotek, pizzeria, bageri, fruktaffär, vårdcentral samt mataffär. Härifrån går även förbindelser via både spårvagn och buss in till centrala Göteborg. Fortsätter ni promenaden längs Munkebäcksgatan hittar ni även flertalet mysiga caféer som är värda ett besök. Här bor ni med närhet till lummiga rekreationsområdet runt Delsjön med en mängd olika aktiviteter för alla årstider.
Bostadstyp:LägenhetRum: 3Byggår: 1950Boarea: 75 m²Biarea: 14 m²Avgift: 4902 kr/månVåning: 3 av 3Hiss: NejKvm-pris: 43 200 kr/m²

Bevaka området kring Ahrenbergsgatan 4F, Göteborg.

Create Watch
Hittahems dataskyddspolicy

Du kan i samband med bevakningen sätta in en mängd andra sökkriterier och filter för att öka relevansen och pricksäkerheten i vad vi levererar till dig.

Alla bilder

Objektsbild - Ahrenbergsgatan 4F, Göteborg
Objektsbild - Ahrenbergsgatan 4F, Göteborg
Objektsbild - Ahrenbergsgatan 4F, Göteborg
Objektsbild - Ahrenbergsgatan 4F, Göteborg
Visa alla 25 bilder