Sna r t till salu
Korstörnegatan 17, Göteborg
3 495 000 kr
Nyproduktion där du kan flytta in med en gång. För dig som vill sticka ut! Låt din studio spegla vem du är. Med takhöjd på 4,4 meter och ett sovloft i obehandlad furu som tornar upp sig centralt i lägenheten är den här typen av boende unikt i sitt slag i Göteborg. Väggar och tak i betong, där små skönhetsfel lämnats synliga, är vid en första anblick råa och oputsade. Men över tid kommer materialen utveckla patina och spegla dig och hur du lever; bli varma, mjuka och personliga. I studiolägenheterna gör du entré direkt från gatan och kommer in i köket med smart förvaring och integrerade vitvaror. Bakom köket finns ett utrymme för förvaring och badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. I direkt anslutning till köket finns ett stort allrum med plats för matsal och vardagsrum. Studiolägenheterna, som är från 29 - 53 kvm, har rymliga sovloft med utsikt ner över vardagsrummet. De större lägenheterna har ytterligare ett rum som ligger en halvtrappa upp som kan användas som kontor eller bibliotek. Arkitekterna Bornstein Lyckefors kallar det Humanbrutalism, en passning till den skola inom arkitekturteorin med rå, obehandlad betong som centralt tema. Det är funktionalism, det är coolt, det är arkitektur på riktigt.
Bostadstyp:LägenhetRum: 1Byggår: 2018Boarea: 53.5 m²Biarea: 11 m²Avgift: 2933 kr/månVåning: 1 av 6Hiss: JaKvm-pris: 65 327 kr/m²

Bevaka området kring Korstörnegatan 17, Göteborg.

Create Watch
Hittahems dataskyddspolicy

Du kan i samband med bevakningen sätta in en mängd andra sökkriterier och filter för att öka relevansen och pricksäkerheten i vad vi levererar till dig.

Alla bilder

Objektsbild - Korstörnegatan 17, Göteborg
Objektsbild - Korstörnegatan 17, Göteborg
Objektsbild - Korstörnegatan 17, Göteborg
Objektsbild - Korstörnegatan 17, Göteborg
Visa alla 25 bilder