Sna r t till salu
Stig Lindbergs Gata 21, Gustavsberg
1 850 000 kr
I det anrika fabrikshuset från 1939 finner ni denna stilsäkra studioetta med balkong i söderläge. Väl genomtänkta detaljer präglar bostaden såsom den rejäla takhöjden på ca 3,54 m och stora fönsterpartier som förser bostaden med ett naturligt ljus. Praktiskt loft om cirka 7,5 kvm, här finns plats för större säng samt övrig möblering efter behov. Köket är något utöver det vanliga, klockren kombination med köksluckor i både vitt och grått tillsammans med det vita kaklet med svarta fogar som skapar en stilren look. Fullt utrustad maskinpark och bra förvaringsmöjligheter. Detaljerna från fabrikshusets grundkonstruktion förstärker den industriella känslan. Vidare finner ni stort badrum utrustat med golvvärme, dusch, glasduschvägg, kommod med förvaring, wc, handdukstork, spottar, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet med den otroliga takhöjden och de solida detaljerna är som taget ur ett inredningsmagasin. Föreningen har en gemensam takterrass med sol hela dagen och en makalös havsutsikt över Farstavikens inlopp. Populära Porslinskvarteren i centrala Gustavsberg är en stadsdel under omvandling. Det historiska gamla fabriksområdet blir nu till en levande stadsdel där fabrikens historia kommer att vara synlig för invånare och besökare då industriarkitekturen bevaras. Flerbostadshus och radhus skapar tydliga kvarter med en mysig känsla och ett lummigt parkstråk binder samman kvarteret med hamnen. I Porslinskvarteren bor du med närhet till skola, nybyggd förskola, mysiga caféer och butiker. Allt bara några hundra meter från Gustavsbergs hamn. Bara någon minut ifrån Fabrikshuset är du nere i hamnen där härliga restauranger ligger där du kan avnjuta en drink i kvällssolen med vattnet som närmsta granne eller varför inte ta en promenad på Tjustviksrundan längs med vattnet och Farsta Slottsvik unika miljö. Porslinskvarteren är något helt unikt och särskiljer sig mycket mot andra områden. Här kan du njuta av en stilren miljö omgivet av grönska, skärgårdskänsla med tillgång till hav och sjö med Kattholmens båtbryggor men ändå ha nära in till stan. Välkommen till Porslinskvarteren, en enastående miljö med den idealiska kombinationen mellan Gustavsbergs gedigna historia och förstklassig arkitektur.
Bostadstyp:LägenhetRum: 1Byggår: 1930Boarea: 25 m²Biarea: 7.5 m²Avgift: 1827 kr/månVåning: 1 av 6Hiss: JaKvm-pris: 74 000 kr/m²

Bevaka området kring Stig Lindbergs Gata 21, Gustavsberg.

Create Watch
Hittahems dataskyddspolicy

Du kan i samband med bevakningen sätta in en mängd andra sökkriterier och filter för att öka relevansen och pricksäkerheten i vad vi levererar till dig.

Alla bilder

Objektsbild - Stig Lindbergs Gata 21, Gustavsberg
Objektsbild - Stig Lindbergs Gata 21, Gustavsberg
Objektsbild - Stig Lindbergs Gata 21, Gustavsberg
Objektsbild - Stig Lindbergs Gata 21, Gustavsberg
Visa alla 19 bilder