Sna r t till salu
Väröplan 6, Linköping
2 695 000 kr
På lugn gata i populära kvarter finner ni detta trivsamma boende. Fantastiskt fin fyrarummare med eget uterum, gästrum i källaren, garage, carport och vinkällare! Är ni familjen eller det äldre paret som vill bo i ett lättskött boende men ändå med villakänsla? Då har ni hittat rätt! Välkommen till Väröplan 6! Här samsas 126 välplanerade kvadratmeter om fyra rum och kök på ett plan med en underbar trädgård med ett härligt uterum där ni kan förlänga säsongerna i populära Malmslätt med bara 10 minuters bilfärd från Linköping. Ett boende i mycket gott skick - ljusa ytskikt och väl vald interiör i kök samt i båda duschrummen. Planlösningen är ypperligt välplanerad med spatiösa och sociala ytor kök med köksö och vardagsrum med utgång till baksidan samt trädgården. Tillsammans samsas detta med ett master bedroom, ytterligare två väldisponerade sovrum, två duschrum och rikligt med förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober samt skåp. Välkommen till ett hem att trivas i! Speciellt för detta boende är att ni har access till en egen stor lättskött trädgård, eget garage, egen carport, ett eget övernattningsrum om 19 kvadratmeter i källaren samt en egen vinkällare. Lugnt och gemytligt område med närhet till livsmedelsbutik, grönområden, skola, dagis, apotek, servicehus och vårdcentral etc. Härifrån har ni även närhet till bra kommunikationer in till Linköpings centrum.
Bostadstyp:LägenhetRum: 4Byggår: 1950Boarea: 126 m²Biarea: 42 m²Avgift: 5297 kr/månVåning: 1 av 2Hiss: NejKvm-pris: 21 389 kr/m²

Bevaka området kring Väröplan 6, Linköping.

Create Watch
Hittahems dataskyddspolicy

Du kan i samband med bevakningen sätta in en mängd andra sökkriterier och filter för att öka relevansen och pricksäkerheten i vad vi levererar till dig.

Alla bilder

Objektsbild - Väröplan 6, Linköping
Objektsbild - Väröplan 6, Linköping
Objektsbild - Väröplan 6, Linköping
Objektsbild - Väröplan 6, Linköping
Visa alla 42 bilder