Sna r t till salu
Norbergsgatan 4B, Lund
1 695 000 kr
Välkommen till denna lägenhet där planlösningen är väl genomtänkt. En social tvåa i fint skick som bland annat erbjuder stora fönster, mycket dagsljus och sociala ytor.   Lägenheten består av en inbjudande och öppen hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga, sociala och lättmöblerade vardagsrummet finns fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor, bra förvaringsmöjligheter och plats för soffa och matgrupp. Köket är modernt, fräscht och funktionellt med bra förvaringsmöjligheter och släta luckor i ek-faner. köket renoverades 2012. Från köket har man trappan ner till källaren. Källarutrymmet är ca 20 m2. Rummet är inte inrett idag och har inte full takhöjd. Användningsområdet sätter endast din egen fantasi gränserna för. Större ändringar kräver bygglov och föreningens godkännande. Badrummet är fräscht med dusch, kommod, handfat och förvaringsskåp. Det inbjudande och rogivande sovrummet har ljusa väggar och ekparkett och erbjuder fint ljusinsläpp, plats för garderob och plats för dubbelsäng. Lägenheten är attraktivt belägen med direkt närhet till det bästa som centrala Lund har att erbjuda – perfekt för dig som söker ett äldre boende i oslagbar omgivning! Här bor du i vackra kvarter med kort promenadavstånd till exempelvis kommunikationer, shopping och matvarubutiker.
Bostadstyp:LägenhetRum: 2Byggår: 1939Boarea: 49.4 m²Biarea: 20 m²Avgift: 5615 kr/månVåning: 1 av 5Hiss: NejKvm-pris: 34 312 kr/m²

Bevaka området kring Norbergsgatan 4B, Lund.

Create Watch
Hittahems dataskyddspolicy

Du kan i samband med bevakningen sätta in en mängd andra sökkriterier och filter för att öka relevansen och pricksäkerheten i vad vi levererar till dig.

Anmäl ditt intresse

Hittahems dataskyddspolicy

Alla bilder

Objektsbild - Norbergsgatan 4B, Lund
Objektsbild - Norbergsgatan 4B, Lund
Objektsbild - Norbergsgatan 4B, Lund
Objektsbild - Norbergsgatan 4B, Lund
Visa alla 18 bilder