Sna r t till salu
Hallandsgatan 30, 5 Tr, STOCKHOLM
4 495 000 kr
Vänligen kontakta Anette Larsdotter 0709-93 49 90 för visning! Högst upp bland takåsarna med ett strålande ljust och öppet läge i vacker fastighet från 1929, i mysiga kvarter med Rosenlundsparken utanför porten och närhet till allt det bästa Södermalm har att erbjuda, saluförs nu denna himmelska vindsvåning i ljust hörnläge om 2 rum och 57 m² golvyta (50 kvm boyta + 7 kvm "icke mätvärd yta under snedtak"). Lägenheten är varsamt renoverad med känsla för stil, modern design och sobra kulörer. Allt i en perfekt symbios med typiska vindsdetaljer såsom snedtak, bjälkar och fönsterkupor i två väderstreck som bidrar till lägenhetens trevliga karaktär och känsla. Planlösningen är alldeles utmärkt disponerad, maximalt yteffektiv och funktionell för både en och två personer. Här finns trivsamma och öppna sällskapsytor med vardagsrum och kök i anslutning. Köket är stilrent med plats för stort matbord samt bra förvaring, generösa arbetsytor och all maskinell utrustning. Vardagsrummet är placerat i hörnläge och ger plats för både soffgrupp, TV-möbel och övrig önskad möblering. Mysigt, rofyllt sovrum med ljusinsläpp från vardagsrummet samt plats för dubbelsäng och utmärkt förvaring i garderober. Badrummet är stilfullt inrett med kaklade väggar, klinkergolv, dusch, vägghängd wc, handfat med spegel ovan, infällda spotlights i tak samt tvättmaskin finns i anslutning dold bakom skåpdörr. Via entrén nås en inbjudande hall med gott om plats att hänga av ytterkläder. Här bor du på lugna Hallandsgatan som är skyddad från biltrafik, i trevliga kvarter med direktaccess till Södermalms fantastiska shopping och nöjesliv, SoFo och hela dess stora utbud av restauranger, butiker och barer ligger nära samtidigt som man snabbt når Årstaviken och Tanto för promenader eller löpturer längs vattnet. Välskött förening med god ekonomi, hiss i huset , låg skuldsättning och de stora renoveringarna gjorda. Välkommen att längta hem!
Bostadstyp:LägenhetRum: 2Byggår: 1929Boarea: 50 m²Biarea: 7 m²Avgift: 3131 kr/månVåning: 5 av 5Hiss: JaKvm-pris: 89 900 kr/m²

Mäklarinfo

Bevaka området kring Hallandsgatan 30, 5 Tr, STOCKHOLM.

Create Watch
Hittahems dataskyddspolicy

Du kan i samband med bevakningen sätta in en mängd andra sökkriterier och filter för att öka relevansen och pricksäkerheten i vad vi levererar till dig.

Alla bilder

Objektsbild - Hallandsgatan 30, 5 Tr, STOCKHOLM
Objektsbild - Hallandsgatan 30, 5 Tr, STOCKHOLM
Objektsbild - Hallandsgatan 30, 5 Tr, STOCKHOLM
Objektsbild - Hallandsgatan 30, 5 Tr, STOCKHOLM
Visa alla 24 bilder