Sna r t till salu
Gamla Tanneforsvägen 62, Linköping
1 495 000 kr
Unikt boende i toppskick där den totala ytan om 40 kvadratmeter utnyttjas till max. Påkostad standard och en fantastisk avgift om 1 368 kr/mån. Nyproducerad 2019. Högst upp i huset finner ni denna fina etta med smarta lösningar på en yteffektiv planlösning. En vindslägenhet som ni kommer vara ensam om! Här finner ni lyx och finesser såsom bl.a. golvvärme, inbyggda spotlights, integrerade vitvaror och ett stilrent golv. Lägenhetens yta disponeras på ett fullutrustat och stilfullt kök, ett allrum, ett helkaklat duschrum samt en hall. Detta är boendet för er som söker ett bra läge med närhet till centrum, cykelavstånd till Universitetet, HU, Universitetssjukhuset, gångavstånd om 20 min till flygplatsen och all service i Tannefors med bl.a. vårdcentral, mataffärer, restauranger, fiskaffär, bageri och gym. Samtidigt som ni har nära till det fantastiska promenadstråket längs Stångån.
Bostadstyp:LägenhetRum: 1Byggår: 1939Boarea: 27 m²Biarea: 13 m²Avgift: 1368 kr/månVåning: 3 av 3Hiss: NejKvm-pris: 55 370 kr/m²

Bevaka området kring Gamla Tanneforsvägen 62, Linköping.

Create Watch
Hittahems dataskyddspolicy

Du kan i samband med bevakningen sätta in en mängd andra sökkriterier och filter för att öka relevansen och pricksäkerheten i vad vi levererar till dig.

Alla bilder

Objektsbild - Gamla Tanneforsvägen 62, Linköping
Objektsbild - Gamla Tanneforsvägen 62, Linköping
Objektsbild - Gamla Tanneforsvägen 62, Linköping
Objektsbild - Gamla Tanneforsvägen 62, Linköping
Visa alla 13 bilder