Alvägen 17, Luleå
3 495 000 kr
Det här är en villa med perfekt läge och fin utsikt över fjärden i hjärtat av Luleå. Här på Alvägen 17 hittar ni ett väldisponerat och nyrenoverat boende som passar de allra flesta. Här erbjuds en elegant villa med bland annat härligt ljusinsläpp, genomtänkta materialval, öppen spis, helglasad bastu, två balkonger och nyrenoverad biarea med två sovrum. Genomgående hög standard. Den trevliga och lättskötta hörntomten
med sol från morgon till kväll erbjuder goda möjligheter till sociala aktiviteter. Här trivs man! Här bor ni med mycket centralt, naturnära och barnvänligt läge. Närhet till bland annat vackra promenadstråk, fina grönområden med grillplatser, utegym och badplatser. Björkskatafjärden med flera badplatser och fina promenadstråk ligger precis runt hörnet liksom Skogsvallens idrottsplats och Mjölkuddsbergets elljusspår. Nya Läroverket med populär skolverksamhet ligger en kort promenad bort och Ormbergets friluftsområde nås enkelt med cykel. Luleå centrum ligger på gång- och cykelavstånd.
Bostadstyp:VillaRum: 5Byggår: 1957Boarea: 90 m²Biarea: 65 m²Tomtarea: 702 m²Kvm-pris: 38 833 kr/m²
map

Skapa en bevakning i området kring Alvägen 17, Luleå. Du kan i samband med bevakningen sätta in en mängd andra sökkriterier och filter för att öka relevansen och pricksäkerheten i vad vi levererar till dig.

Alla bilder

Objektsbild - Alvägen 17, Luleå
Objektsbild - Alvägen 17, Luleå
Objektsbild - Alvägen 17, Luleå
Objektsbild - Alvägen 17, Luleå

Karta & område