Upplev kraften i HittaHem, du med!

Våra kunder, både rikstäckande mäklarkedjor och lokala mäklarhus, har redan upptäckt hur HittaHems tjänstepaket hjälper dem till bättre affärer. Detta bland annat genom:
  • En spetsigare intags-pitch mot säljare, med hjälp av marknadensmest kraftfulla Intagstjänst och Snart till salu.
  • Ökat inflöde av direktkontakt med köpsugna och högmotiverade spekulanter, genom vår Bevaknings- och Spekulanttjänst, med kopplingar till mäklarens affärssystem/CRM.
  • Effektivare marknadsföring. Automatiserad digitalannonsering i absolut teknisk framkant, i Sveriges ledande nyhetssajter. Attraktiva annonspaket för nationell räckvidd och likal relevans, eller både och.
  • Effektivisering av mäklarens arbete genom hela säljprocessen, bl.a. med hjälp av automatiska realtidsuppdateringar för mäklare och säljare, samt en knivskarp admin- och analystjänst.

Skaka och säkra intaget!

Genom att skaka appen när du zoomat in området du är intresserad av så kan du se exakt hur många som bevakar just detta område just nu. På det sättet får du tydliga signaler om hur hårt trycket på förhandsmarknaden är i området du är intresserad av och samtidigt få indikationer på hur troligt det är att just ditt drömboende försvinner innan du ens har sett det.

Hämta i App StoreLadda ner på Google Play
För dig som redan är kund hos oss

Logga in nu!

Hantera dina HittaHem-tjänster och följ dina annonser, objekt och spekulanter - i realtid.

Ta mig till Insyn!

Behöver du hjälp med något?

Ta först en titt på vår supportsida för snabbast möjliga svar.Hittar du inte vad du söker där så kan du antingen kontakta oss på support@hittahem.se, eller logga in på vårt administrationsverktyg Insyn.