Sna r t till salu

Mäklarnas favorit – HittaHem ökar chanserna till bättre försäljningar

Välkommen till oss! Oavsett om du tillhör en stor mäklarkedja eller är en lokal mäklare så erbjuder vi kostnadseffektiva lösningar kopplade till Sveriges största annonsnätverk inom bostad.Bonnier-ägda HittaHem backas upp av ett brett spektrum av ledande nyhetstidningar på riks-, regional och lokalnivå. Med oss kan vi skräddarsy lösningar som kommer få dig att framstå som en bättre mäklare.Med HittaHem får du tidigt tag på spekulanter och har därför lättare att skapa intresse kring ditt försäljningsobjekt, i slutändan kan det innebära fler som är med i budgivningen.
Välkommen till oss! Oavsett om du tillhör en stor mäklarkedja eller är en lokal mäklare så erbjuder vi kostnadseffektiva lösningar kopplade till Sveriges största annonsnätverk inom bostad.
Bonnier-ägda HittaHem backas upp av ett brett spektrum av ledande nyhetstidningar på riks-, regional och lokalnivå. Med oss kan vi skräddarsy lösningar som kommer få dig att framstå som en bättre mäklare.Med HittaHem får du tidigt tag på spekulanter och har därför lättare att skapa intresse kring ditt försäljningsobjekt, i slutändan kan det innebära fler som är med i budgivningen.
Läs mer
compact

VILL DU TA DEL AV VÅRA TJÄNSTER?

Vill du ta del av våra tjänster?

Förenkla ditt mäklarliv - kontakta oss på support@hittahem.se