Sna r t till salu

Mäklarnas favorit – HittaHem ökar chanserna till bättre försäljningar

Välkommen till oss! Oavsett om du tillhör en stor mäklarkedja eller är en lokal mäklare så erbjuder vi kostnadseffektiva lösningar kopplade till Sveriges största annonsnätverk inom bostad.Bonnier-ägda HittaHem backas upp av ett brett spektrum av ledande nyhetstidningar på riks-, regional och lokalnivå. Med oss kan vi skräddarsy lösningar som kommer få dig att framstå som en bättre mäklare.Med HittaHem får du tidigt tag på spekulanter och har därför lättare att skapa intresse kring ditt försäljningsobjekt, i slutändan kan det innebära fler som är med i budgivningen.
Välkommen till oss! Oavsett om du tillhör en stor mäklarkedja eller är en lokal mäklare så erbjuder vi kostnadseffektiva lösningar kopplade till Sveriges största annonsnätverk inom bostad.
Bonnier-ägda HittaHem backas upp av ett brett spektrum av ledande nyhetstidningar på riks-, regional och lokalnivå. Med oss kan vi skräddarsy lösningar som kommer få dig att framstå som en bättre mäklare.Med HittaHem får du tidigt tag på spekulanter och har därför lättare att skapa intresse kring ditt försäljningsobjekt, i slutändan kan det innebära fler som är med i budgivningen.
Läs mer
compact

VILL DU TA DEL AV VÅRA TJÄNSTER?

FÅ IN FLER SOM VILL SÄLJA

Du har lättare att knyta upp säljare, med hjälp av marknadens mest smarta intagstjänst och Snart till salu.

HITTA MÅLMEDVETNA SPEKULANTER

Vi hjälper dig att tidigt få direktkontakt med potentiella köpare som vet vad de letar efter, med HittaHem når du våra 300 000 bostadsspekulanter som följer vår bevakningstjänst av förhandsmarknaden. Räkna med större intresse för de objekt du vill sälja.

DIGITALANNONSERING I VÄRLDSKLASS

Effektivare marknadsföring. Automatiserad digitalannonsering i absolut teknisk framkant, med Bonnier-ägda HittaHem kan du räkna med kraften hos Sveriges ledande mediahus och de populäraste nyhetssajterna på riks och lokalnivå med genomslag även i sociala medier.

Bonnier News Logos

DU HAR FULL KOLL

Effektivisering av mäklarens arbete genom hela säljprocessen, bland annat. med hjälp av automatiska realtidsuppdateringar för mäklare och säljare, samt en knivskarp admin- och analystjänst.

VI HJÄLPER DIG HELA VÄGEN

Något du saknar? Lugn, med HittaHem kan vi hjälpa dig med allt. Vi kan skräddarsy Bonnier-lösningar med allt från native till tv.

Mäklare med konto - Logga in här!

Hantera dina HittaHem-tjänster och följ dina annonser, objekt och spekulanter - i realtid.

Ta mig till Insyn!

Vill du ta del av våra tjänster?

Förenkla ditt mäklarliv - kontakta oss på support@hittahem.se