Sna r t till salu
Frihetsvägen 47, NACKA
4 900 000 kr
Denna lägenhet finner man en trappa upp med ett förråd precis intill sin egen entrédörr. Här möts man av välkomnande hall som öppnar upp mot vardagsrum. Rymligt vardagsrum med generös balkong i soligt läge med grönskan utanför. Köket är exklusivt med granitbänk, rostfria vitvaror, kyl och frys med kallt vatten och ismaskin, inbyggd kaffemaskin, ugn, micro, värmeskåp och diskmaskin. Hela lägenheten har enhetlig mörk ekparkett i samtliga rum utom badrum som har klinkergolv. Nedre plan har kök, vardagsrum, två sovrum och badrum. Övreplan har två sovrum, förråd och badrum. I och med att det är snedtak på de två sovrummen på övre plan, räknas det inte med i boarean, så lägenheten upplevs större. På övre plan har man även gott om förvaring längs med kattvindarna (ca 50 kvm). Båda badrummen är väl tilltagna och helkaklade, det nedre med tvätt och torkmaskin samt ett torkskåp. Föreningen har både parkeringsplatser och garage. Föreningen har även en trevlig gård med plats för mycket lek och grill. I området finns en trevlig bilfri innergård med lekplats och samvaro samt en föreningslokal som man kan hyra för fester och övernattning. En ”bullerby” idyll som är svår att hitta. Under våren/sommaren kommer alla hus få nya tak och snickerier samt fönster målas och repareras. Föreningen har ekonomiskt planerat för detta. Avgift som angetts är den som kommer gälla från om med 1 juli 2021. Visning 11 april inställd.
Bostadstyp:LägenhetRum: 5Byggår: 1987Boarea: 112 m²Biarea: 50 m²Avgift: 5836 kr/månVåning: 2 av 2Hiss: NejKvm-pris: 43 750 kr/m²

Bevaka området kring Frihetsvägen 47, NACKA.

Create Watch
Hittahems dataskyddspolicy

Du kan i samband med bevakningen sätta in en mängd andra sökkriterier och filter för att öka relevansen och pricksäkerheten i vad vi levererar till dig.

Alla bilder

Objektsbild - Frihetsvägen 47, NACKA
Objektsbild - Frihetsvägen 47, NACKA
Objektsbild - Frihetsvägen 47, NACKA
Objektsbild - Frihetsvägen 47, NACKA
Visa alla 23 bilder