Om HittaHem.se

Ny bostad tack!

HittaHem.se är bevakningstjänsten som ger dig ett försprång i ditt sökande efter ny bostad. Här får du tillgång till de mest intressanta objekten före alla andra.

Allt du behöver göra är att ange var och hur du vill bo. Vi skickar e-post med alla bostäder som är till salu i ditt bevakningsområde och dom som är Snart till salu!

HittaHem drivs och utvecklas av Bonnier. Tjänsten är kostnadsfri och kan avslutas när du vill.

Missa inte bostäder som säljs innan visning

"Såld innan visning", känns det igen? Idag säljs en stor del av Sveriges bostäder på förhandsmarknaden, innan du fått chansen att gå på visning och många gånger innan objekten ens publicerats på traditionella bostadssajter, som t.ex. Hemnet.

Aldrig förr har det varit så viktigt att vara steget före andra bostadsköpare för att inte missa boendet som just du vill ha. Det är du med HittaHems bevakningstjänst.

Snart till salu™ ingår

Snart till salu är bostäder som är på väg ut på marknaden men som ännu inte lagts ut till salu på andra bostadssiter och mäklarsidor.

Med en bevakning från HittaHem får du e-postmeddelande med bostäder så snart en bostad i ditt bevakningsområde är Snart till salu.

Från emailet kan du sen anmäla ditt intresse direkt till mäklaren.
Det ger dig ett försprång som kan vara guld värt i ditt sökande efter nytt boende.

Läs mer om Snart till salu här

Ta del av alla bostäder

Visste du att Sveriges största bosajt Hemnet bara visar en del av alla bostäder till salu? Alla säljare vill inte betala för att annonsera sin bostad och framförallt säljs det många objekt på förhandsmarknaden, innan de publicerats på Hemnet. Med HittaHem bevakar du alla objekt på marknaden.

Bara objekten du vill ha

Med en bevakning från HittaHem får du mäklarens senaste objekt direkt till din e-post, och bara från det område du valt att bevaka. Se vad som finns i ditt favoritområde just nu.

Bevisat effektiv

Fler och fler bostäder hittar lyckliga ägare med hjälp av HittaHem. Varje gång med ett pling i din inbox som början på bostadsköpet.

Du behöver inte ”sitta på pass” framför datorn i väntan på att nya bostäder ska läggas ut till salu och du blir effektivare i jakten på nytt boende.

Du kan när som helst finjustera din bevakning och lägga till nya bevakningar om du vill söka på flera platser.

Läs mer om Snart till salu här

Snart till salu är bostäder som ännu inte är till salu, men som kommer att läggas ut till försäljning inom kort, oftast inom någon eller några veckor. Om de inte säljs innan dess, det vill säga.

Du hittar inte Snart till salu på andra bostadsiter eller på mäklarnas egna sidor, utan endast genom att starta en bevakning på HittaHem.se.

Med en bevakning från HittaHem får du inte bara tillgång till Snart till salu-bostäder utan naturligtvis även epost med alla objekt som läggs ut publikt till salu. På så sätt får full koll på hela utbudet på bostadsmarknaden.

Så funkar det:

 • Du börjar genom att starta en bevakning på HittaHem.se eller i vår app. Ange hur och var du vill bo, eller rita in området i vår karta, och ange din epost-adress.
 • Vi skickar epost till dig samma minut som en bostad blir Snart till salu i det området du angett i din bevakning.
  • En bostad blir Snart till salu så fort en mäklare har fått ett försäljningsuppdrag och den första grundläggande informationen om objektet blir känt.
  • Ett Snart till salu-email innehåller adress (utan gatunummer), storlek på bostaden, en text som övergripande beskriver objektet och ett pris.
  • Det finns ännu inga bilder på bostaden och heller inte en fullständig beskrivning eller mer detaljerade fakta om objektet. Det är information som tas fram under de kommande veckorna och presenteras först när bostaden läggs ut publikt till salu.
 • Men kanske läge, storlek, pris och en kort beskrivning är tillräckligt för att du ska tänka ”det här skulle kunna vara intressant för mig”? Då väljer du att anmäla ditt intresse till mäklaren, genom att klicka på knappen i epostmeddelandet.
 • När mäklaren fått in intresseanmälningar från alla som bevakar området bestämmer denne i samråd med säljaren hur de vill ta försäljningen vidare. Oftast kontaktar mäklaren de som anmält intresse för att ge mer information och ofta bjuds in de in till en förhandsvisning.
 • På detta sätt ges du möjlighet att förbereda dig och agera på bostäder i ett tidigt skede. Ett försprång som kan vara guld värt, på en marknad där många bostäder säljs innan de når de traditionella bostadssajterna.