Sna r t till salu
Vrilbacken 4C, SÄLEN
5 395 000 kr
Nu erbjuds ett lyxigt "townhouse" mitt i pisten vid Sälfjällstorget i Lindvallen. Vrilbacken ligger precis ovanför hotell Bügelhof i ett attraktivt område med närhet till liftar, skiduthyrning, shopping, restauranger och gångavstånd till hela Lindvallens serviceutbud och aktiviteter. Ny fräsch lägenhet i tre plan med en boarea om 102 m². Bostadens entré ligger i markplan med ingång direkt från skidbacken. Här möts du av robusta materialval med klinker i hallen och liggande vackra träpaneler på väggarna och härliga enstavs ekparkettgolv. Här finns tre balkonger i både öster och väster så du kan följa solens läge. Entréplanet inrymmer hall med garderober och avhängningsyta, ett sovrum med dubbelsäng samt helkaklat badrum med dusch, wc och torkskåp. Härligt stort kök med rejäla arbetsbänkar och toppmodern utrustning samt utgång direkt till balkongen genom de stora glaspartierna som ger ett fint ljusinsläpp. En trappa upp hittar vi salongen med soffhörna, braskamin och utgång till balkong mot öster. I detta plan finns ytterligare ett helkaklat badrum med dusch, wc och bastu. Här finns också ett större sovrum med våningssäng och dubbelsäng där avskärmningsmöjlighet finns med skjutdörrar. Från övervåningen finns en trappa upp till det mysiga sovloftet med dubbelsäng. Här under takåsen är taket brutet men ändå finns en skön rymd i rummet då glaspartierna mot salongen och de två takfönstren ger ett härligt ljusinsläpp. Två skidförråd tillhör lägenheten som är placerade i suterrängplanet. Uppmärkt parkeringsplats med elstolpe. Inventarier ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter. Lägenheten belastas inte med något uthyrningsavtal, men kan med fördel hyras ut med goda uthyrningsintäkter. För visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.
Bostadstyp:LägenhetRum: 4Byggår: 2019Boarea: 102 m²Biarea: 9 m²Avgift: 3774 kr/månVåning: 2 av 3Hiss: NejKvm-pris: 52 892 kr/m²

Mäklarinfo

Bevaka området kring Vrilbacken 4C, SÄLEN.

Create Watch
Hittahems dataskyddspolicy

Du kan i samband med bevakningen sätta in en mängd andra sökkriterier och filter för att öka relevansen och pricksäkerheten i vad vi levererar till dig.

Alla bilder

Objektsbild - Vrilbacken 4C, SÄLEN
Objektsbild - Vrilbacken 4C, SÄLEN
Objektsbild - Vrilbacken 4C, SÄLEN
Objektsbild - Vrilbacken 4C, SÄLEN
Visa alla 36 bilder