Sna r t till salu
hjälp-banner

Snart till salu

Vinn budgivningen – gå på visning före alla andra

HittaHems förhandsmarknad Snart till salu tipsar dig om bostäder innan de kommit ut till öppen försäljning. Det ger dig möjlighet att visa ditt intresse och boka visning före alla andra.

Allt fler bostäder säljs idag innan visning och i vissa områden är det så mycket som 30% av bostäderna som aldrig når den öppna marknaden. Många köpare upplever därför en frustration av att ständigt nås av budskapet ”såld före visning” eller att de inte ens visste att en bostad var till salu. HittaHem vill ge fler köpare tillgång till en tidigare stängd marknad och synliggör många av dessa objekt på sin förhandsmarknad.

”Vi startar alltid säljprocessen med att lägga upp bostäder som Snart till salu, ett utmärkt sätt att hitta köpare i en tidig fas” -

Malin Banger

Fastighetsmäklare, Mäklarhuset Uppsala

Få förtur till bostäder och gå på visning före alla andra. Du hittar objekten på HittaHem.se och anmäler ditt intresse för att veta mer och boka tid för visning. Tjänsten är kostnadsfri och du kan anmäla intresse till hur många objekt du vill.

”Vi hittade vårt drömhus via HittaHems Snart till salu och lyckades köpa det innan det publicerades på andra marknadsplatser. Snart till salu gav oss möjligheten att köpa vårt drömboende.” -

Eva Sara

Höllviken

Vill du bli informerad om bostäder långt innan de når öppna marknaden? Skapa en bevakning på HittaHem och få notiser via mail om bostäder som snart är till salu, bostäder du inte hittar någon annanstans. Ta chansen – ta täten i bostadsjakten!

Fördelar med Snart till salu

  • Få förtur till bostäder till salu
  • Gå på visning före alla andra
  • Öka dina chanser till drömköpet -> ställ dig först i kön
  • HittaHem har varje år tiotusentals bostäder på sin förhandsmarknad

Så funkar tjänsten:

Hur får jag veta mer om objektet?

Anmäl intresse för objektet, via formuläret i annonsen, så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Mäklaren kan besvara eventuella frågor, ge dig ytterligare information samt boka visning.

Hur många bostäder finns på HittaHems förhandsmarknad?

HittaHem har varje år tiotusentals bostäder på sin förhandsmarknad Snart till salu.

Vem publicerar objekten?

Alla objekt publiceras av fastighetsmäklare, vilket gör att du kan vara säker på en professionell och säker säljprocess.

Varför saknar annonserna bilder?

Ett Snart till salu-objekt publiceras i den allra tidigaste fasen av en säljprocess, då det ofta inte finns några bilder att publicera. För att veta mer om objektet, anmäl intresse i annonsen så kontaktar ansvarig mäklare dig.