Sna r t till salu
Dalagatan 70A, VIND, STOCKHOLM
4 675 000 kr
Drömmarnas vind om 41 kvm golvyta med solig terrass i sydvästläge! Högklassigt projekt som färdigställdes 2020, som taget ur ett trendigt inredningsmagasin. Fin vindskaraktär med generös takhöjd upp till nock om 3,60 meter, rustikt och ljust ekgolv , synlig murstock, putsade väggar och snedtak. Ytan är synnerligen väldisponerad där varje bi- och boyta är väl nyttjad. Öppen social planlösning där sällskapsrum, trendsäkert kök i gråskala och takterrassen skapar luftiga umgängesytor, som gjorda för mingel och middagar såväl inne som ute. Terrassen är i sydvästläge som ger sol större delen av dagen under sommaren. Rofyllt sovrum med platsbyggd förvaring och skrivbord. Magiskt badrum med synliga takbjälkar och med egen lyxig ”tvättstuga” med inbyggd tvättmaskin/torktumlare i platsbyggda intilliggande snickerier. Här bor du ovan taken, skyddad från insyn men med spektakulär utsikt mot tinnar, torn och takåsar. Ett rent drömläge invid Odenplan med endast himlen som tak!
Bostadstyp:LägenhetRum: 2Byggår: 1895Boarea: 36 m²Biarea: 5 m²Avgift: 1768 kr/månVåning: 4 av 4Hiss: NejKvm-pris: 129 861 kr/m²

Bevaka området kring Dalagatan 70A, VIND, STOCKHOLM.

Create Watch
Hittahems dataskyddspolicy

Du kan i samband med bevakningen sätta in en mängd andra sökkriterier och filter för att öka relevansen och pricksäkerheten i vad vi levererar till dig.

Alla bilder

Objektsbild - Dalagatan 70A, VIND, STOCKHOLM
Objektsbild - Dalagatan 70A, VIND, STOCKHOLM
Objektsbild - Dalagatan 70A, VIND, STOCKHOLM
Objektsbild - Dalagatan 70A, VIND, STOCKHOLM
Visa alla 30 bilder