Sna r t till salu
Tegnérgatan 18, 5Tr - Vindsvåning!, STOCKHOLM
11 750 000 kr
Välkomna till denna härliga vind om totalt 98 kvm med välkomnande känsla direkt när du kliver in. Mysig terrass med eftermiddagssol och utsikt över Stockholms takåsar, Stadsbiblioteket, Engelbrektskyrkan och mycket mer. Härligt ljust sällskapsrum med takfönster, högt i nock, eldstad och gott om plats för möblering. Takfönster med fjärrstyrda mörkläggningsgardiner. Diskreta spotlights. I anslutning till sällskapsrummet finns ett snickeribyggt kök från Bomankök med integrerade vitvaror från Miele, bänkskiva i Corian, stänkskydd med kakel, fläkt från Thermex och blandare från Mora. Köksö med 2-3 sittplatser. Mycket gott om förvaringsutrymmen i köket. Stor matplats vid den härliga terrassen med utrymme för 8 sittande personer. Terrassen har eftermiddag/kvällssol och har klinkergolv, belysning, eluttag samt ett förråd för grill och utemöbler. Helglasad skjutdörr ut till terrassen. Sobert badrum med ljusbeige klinkergolv och kakel, golvvärme, inbyggt badkar med glasvägg, vägghängd wc samt handfat med spegelskåp från Kvik. Tvättpelare från Miele. Två stycken rymliga sovrum med platsbyggda garderober. Takfönster med fjärrstyrd mörkläggningsgardin i master bedroom. Ljus och generös hall med kalkstensgolv, golvvärme och rymlig klädkammare. Intill hallen finns även en gäst-wc. Vackra vitbetsade ekgolv med vattenburen golvvärme över hela lägenheten samt elvärme i badrum. På Tegnérgatan 18 har du Stureplan och city runt hörnet med dess rika utbud av restauranger, kaféer, butiker och goda kommunikationer. Inom promenadavstånd ligger även Handelshögskolan, KTH, Odenplan samt Stockholms Universitet och Stadsbibliotek. Till city promenerar du på ca 5 minuter och för den som söker promenader i det gröna finns både Observatorielunden, Tegnérlunden, Humlegårdsparken samt populära Hagaparken inom bekvämt avstånd. Över gatan ligger mataffären Coop. Detta är ett perfekt boende som erbjuder allt ni kan önska, centralt med närhet till allt men ändå lugnt och stillsamt. Närmaste tunnelbanestation är Rådmansgatan som ligger 2 minuter bort. Varmt välkommen på visning!
Bostadstyp:LägenhetRum: 3Byggår: 1886Boarea: 91 m²Biarea: 7 m²Avgift: 3742 kr/månVåning: 5 av 5Hiss: JaKvm-pris: 129 121 kr/m²

Bevaka området kring Tegnérgatan 18, 5Tr - Vindsvåning!, STOCKHOLM.

Create Watch
Hittahems dataskyddspolicy

Du kan i samband med bevakningen sätta in en mängd andra sökkriterier och filter för att öka relevansen och pricksäkerheten i vad vi levererar till dig.

Alla bilder

Objektsbild - Tegnérgatan 18, 5Tr - Vindsvåning!, STOCKHOLM
Objektsbild - Tegnérgatan 18, 5Tr - Vindsvåning!, STOCKHOLM
Objektsbild - Tegnérgatan 18, 5Tr - Vindsvåning!, STOCKHOLM
Objektsbild - Tegnérgatan 18, 5Tr - Vindsvåning!, STOCKHOLM
Visa alla 33 bilder