Sna r t till salu

Samtycke av kakor ("cookies")

Vill du läsa om våra allmäna villkor kan du göra det här.

Inställningar för marknadsföring på Facebook

HittaHem (som drivs av NextSolution Sweden AB) använder Facebooks verktyg för att kunna visa dig mer relevanta annonser från HittaHem och dess partners på Facebook. Annonserna baseras på ditt beteende på sajten www.hittahem.se. Detta gäller endast om du har gett ditt godkännande på vår sajt, och förutsatt att du är Facebook-användare och har gett Facebook tillåtelse att visa anpassade annonser för dig. Du kan när som helst ändra dina inställningar på ditt personliga konto hos Facebook. För att stänga av annonser som är baserad på data om ditt beteende på Facebook och hos andra webbsidor och Facebook-pixeln, gör så här: Gå till Inställningar på ditt Facebook-konto. Klicka vidare på Annonser i menyn, därefter Annonsinställningar. Ändra inställningen från "Tillåtet" till "Inte tillåtet" för Annonser baserade på data från partner, samt Annonser baserade på din aktivitet i Facebook-företagens produkter som du ser någon annanstans.

Direktlänk till dina annonsinställningar: https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen.

Facebook-pixeln delar data om ditt beteende på vår sajt med Facebook. Datan som delas med Facebook inkluderar IP-adress, information om din browser och teknisk information såsom sidplacering, dokumenttyp, trafikkällan, knapp-klicksdata som knappens namn och information om våra sidor som besöks som ett resultat av knappklicket och formulärnamn. Facebook och vi som marknadsförare på Facebook kan sedan bygga målgrupper för våra respektive annonser som till viss del använder pixeldatan. Förutom pixeldatan används annan data om ditt beteende på Facebook för att bygga målgrupper. Läs Facebooks datapolicy för dig som användare här: https://www.facebook.com/about/privacy/update.

Vi sparar inte datan som skickas till Facebook.

Facebook sparar din data maximalt i 180 dagar.

Kontaktuppgifter

Next Solution Sweden AB (org.nr. 556880-3703)

Next Solution AB (“HittaHem.se”)
Rådmansgatan 16
211 46, Malmö

info@hittahem.se