Sna r t till salu
Vasagatan 1C, Uppsala
3 280 000 kr
** Boka visning med mäklare** Vill du bo i Uppsalas finaste och eftertraktade vindslägenhet? Här är en lägenhet långt utöver det vanliga! Bostaden erbjuder 35 kvm men känns större tack vare den stora golvytan om ca 42 kvm samt takfönstret som ger gott ljusinsläpp. Vindslägenheten är nyproducerad i modern stil med påkostad och stilfull inredning med tidlösa materialval som ger bostaden en fortsatt charm till det vackra sekelskifteshuset och har de typiska detaljerna för ett vindsboende. Smakfull design med klassiska materialval som carraramarmor, kök från Ballingslöv och vitvaror från Miele. Boendet är också utrustat med helintegrerade högtalare i taket och mörkläggande solskydd som enkelt styrs via mobilapp. En oslagbar vy utöver den vackra Vasaparken, domkyrkan och slottet. Bostaden erbjuder en gemytlig charm tack vare både takfönsterna och dess ljusinsläpp, snedtak och murstockar. Här bor Du i ett attraktivt läge i Främre Luthagen invid Vasaparken med närhet till rekreation, service, ICA Luthagens Livs samt med endast några minuters promenad till citykärnan. En lägenhet med oslagbar utsikt och en boendekänsla som måste upplevas! Juridisk person kan, om föreningen har utrymme, godkännas. Varmt välkommen på visning!
Bostadstyp:LägenhetRum: 1.5Byggår: 1907Boarea: 35 m²Biarea: 7 m²Avgift: 2367 kr/månVåning: 7 av 7Hiss: JaKvm-pris: 93 714 kr/m²

Bevaka området kring Vasagatan 1C, Uppsala.

Create Watch
Hittahems dataskyddspolicy

Du kan i samband med bevakningen sätta in en mängd andra sökkriterier och filter för att öka relevansen och pricksäkerheten i vad vi levererar till dig.

Alla bilder

Objektsbild - Vasagatan 1C, Uppsala
Objektsbild - Vasagatan 1C, Uppsala
Objektsbild - Vasagatan 1C, Uppsala
Objektsbild - Vasagatan 1C, Uppsala
Visa alla 6 bilder